változás és fejlődés

Life coaching

Az életvezetési tanácsadás, vagy más néven „life coaching” egy hatékony és pozitív szemléletű szolgáltatás, melynek célja az egyéni fejlődés támogatása, az életminőség javítása és a kitűzött célok elérésének segítése. A life coaching során együttműködöm Veled, hogy segítsek felfedezni és kibontakoztatni saját potenciálod.

A life coaching számos területen tud segíteni, például: személyes fejlődés, karrierépítés, stresszkezelés, párkapcsolatok, egészséges életmód, önreflexió, életminőség javítása terén. A coaching folyamat magában foglalja a célok kitűzését, azokhoz vezető út kijelölését, és a személyes fejlődést támogató lépések megtételét.

Mire számíthatsz?

Segítek Neked, mint ügyfélnek abban, hogy meghatározd életed irányát, felderítsd az erősségeidet és gyengeségeidet, valamint megtaláld azokat a motivációkat, amelyek elősegítik a sikeres célok elérését. Coachként segítek a hatékony időmenedzsmentben, a stressz csökkentésében. A coaching folyamat során gyakran hangsúlyozom az önreflexió fontoságát, mely segíthet az egyéni fejlődésedben és a pozitív életmód kialakításában.

Ha úgy érzed, hogy elakadtál az életedben, nem találod a helyes irányt, vagy egyszerűen csak szeretnéd maximalizálni a potenciálod, a life coaching lehet a kulcs a személyes sikerhez és boldogsághoz.

Légy önmagad legjobb verziója

Hogyan zajlani a közös munka?

A coaching mindig személyesen, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor online történik. 

  • A folyamat kezdetén, személyesen, telefonon vagy e-mailen egyeztetünk
  • Ezt követően egy órás személyes találkozó következik. Ekkor rögzítjük az együttműködést, és ezen az ülésen beszéljük meg a részleteket, magát a coaching folyamatot. Törekszünk, hogy többet megtudjunk egymásról, és meghatározzuk a célokat. 
  • A későbbi coaching ülések is 60 percesek, ezen találkozókon segítek áttekinteni a saját erősségeidet, képességeidet és értékeidet. Ez az önértékelés segíthet abban, hogy jobban megértsd önmagad és azokat a területeket, amelyeken fejlődni szeretnél. A coaching folyamat során támogatlak és motivállak a céljaid elérése érdekében. Segítek kezelni az esetleges akadályokat és kihívásokat, amelyek felmerülhetnek a fejlődés útján.
  • Tartós, erős eredményhez minimálisan nyolc alkalom szükséges.

kérdésem van

Ajánlatot kérek

Scroll to Top