Kriszti vagyok, life coach

Horváth Krisztina vagyok, life coach,- gyermek és ifjúsági coach. 42 éves, Szombathelyen élek. Nő, anya, feleség, barátnő és van olyan akinek nem vagyok a szíve csücske.
Szóval egy a közel kilenc milliárdból, és egy a sok coach közül. De miért vagyok mégis más? 15 évvel ezelőtt akkora pofont adott az élet, hogy két választásom volt:
1. ott maradok lent,
2. felállok.

Az utóbbit választottam. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyit tud segíteni ez a szakma, a pozitív pszichológia az embereken. Nekem 8 évembe telt, hogy felépítsem magam újra, amit súlyos egészségügyi problémák is nehezítettek. Megteremtettem azt az életet magamnak, amire vágytam. Most is vannak drámák az életemben (főleg, hogy a nagyobbik gyermekem 15 éves), én is érzem, hogy egy hullámvasúton ülök néha, hogy bedarálnak a hétköznapok, de a coachingnak köszönhetően, már másképp élem meg ezeket a helyzeteket.

Az életvezetési tanácsadás új perspektívákat nyithat meg, és segíthet abban, hogy önmagad legjobb verziója legyél!

Ezért válassz engem

Komoly iskolákat, képzéseket végeztem el, hogy a hozzám fordulóknak, ne teljen ennyi évbe, hogy változást tudjon vinni az életébe. Ha nekem akkor sikerült felállnom, akkor neked is fog! Mindegy hány éves vagy, mindegy hol tartasz most, mindig van választási lehetőséged. Ha akarod a változást és teszel is érte, akkor az élet melléd áll, és kínálja neked azokat a lehetőségeket, amire akkor éppen szükséged van. A coaching egy eszköz, amellyel kívülállóként tudom a  hozzám fordulókat támogatni a fejlődésben, a változásban. Nem véletlenül #róladszól a szolgáltatásom neve.

Milliószor túlagyalunk, túlpörgünk dolgokat, túlhajszoljuk magunkat, nem csak mi felnőttek, de a mai rohanó hétköznapokban a gyerekeink is. Azért választottam a life coaching mellé a kamasz coach szakmát, mert hiszek abban, hogy a serdülőkor egy kihívásokkal teli időszak, és ebben az életszakaszban nyújtott támogatásnak kulcsfontosságú szerepe van a sikeres fejlődésben. A kamaszkor jellemzően tele van változásokkal, érzelmekkel és kihívásokkal. Én azon vagyok, hogy segítsek a fiataloknak megérteni és kezelni ezeket az életfordulókat.

Ebben tudok segíteni

Mint kamasz coach, elkötelezett vagyok az iránt, hogy támogassam a fiatalokat az önazonosságuk felfedezésében, az önbizalmuk erősítésében és az életükben való pozitív változások elérésében. Az én szolgáltatásaim célja a serdülők számára releváns kulcskérdések megválaszolása, mint például az életcél, az iskolai teljesítmény, a szociális kapcsolatok és a stresszkezelés, szülők válásának esetében a támogatásuk.

A fiatalok számára nyújtott coaching segíthet az önismeret fejlesztésében, segít kibontakoztatni a belső erőforrásaikat, és támogatást nyújt a döntéshozatali folyamatokban. Emellett fontosnak tartom a kommunikációs és konfliktuskezelési készségek fejlesztését, amelyek elengedhetetlenek a sikeres kapcsolatok kialakításában és fenntartásában.

Munkám során alkalmazom az aktuális pszichológiai és pedagógiai módszereket, hogy hatékonyan segítsem a fiatalokat az életük kihívásainak kezelésében. A célom az, hogy minden kamasz számára egyénre szabott támogatást nyújtsak, amely segít nekik az életük útján való magabiztos és boldog haladásban.

Ha úgy érzed, hogy serdülőként vagy a serdülőkor kihívásaival küzdve szülőként szükséged van támogatásra, én itt vagyok, hogy segítsek. Várom, hogy együtt dolgozhassak Veled, és egy olyan utat alakítsunk ki, amely segít a kamaszkori évek sikeres átvészelésében és az egyéni fejlődésben. 

Légy részese ennek az izgalmas és felemelő utazásnak. Légy önmagad legjobb verziója!

kérdésem van

Ajánlatot kérek

Scroll to Top