Ismerd meg szolgáltatásaim

Ha úgy érzed, hogy elakadtál az életében, nem találod a helyes irányt, vagy egyszerűen csak szeretnéd maximalizálni a potenciálodat, a life coaching lehet a kulcs a személyes sikerhez és boldogsághoz. Egy tapasztalt coach segítségével felfedezheted és elérheted azt, amit valóban szeretnél az élettől. Az életvezetési tanácsadás új perspektívákat nyithat meg, és segíthet abban, hogy önmagad legjobb verziója legyél!

szolgáltatások

Mi az a coaching, miben segíthetek Neked?

Az életvezetési tanácsadás, vagy más néven „life coaching” egy hatékony és pozitív szemléletű szolgáltatás, melynek célja az egyéni fejlődés támogatása, az életminőség javítása és a kitűzött célok elérésének segítése. A life coaching során együttműködöm veled, hogy segítsek felfedezni és kibontakoztatni saját potenciálodat.

A life coaching számos területen tud segíteni, például a személyes fejlődés, karrierépítés, stresszkezelés, párkapcsolatok, egészséges életmód, önreflexió, életminőség javíítása terén. A coaching folyamat magában foglalja a célok kitűzését, azokhoz vezető út kijelölését és a személyes fejlődést támogató lépések megtételét.

Segít neked, mint ügyfélnek abban, hogy meghatározzd életed irányát, felderítsd az erősségeidet és gyengeségeidet, valamint megtaláld azokat a motivációkat, amelyek elősegítik a sikeres célok elérését. A coachként segítek a hatékony időmenedzsmentben, a stressz csökkentésében és az önbizalom erősítésében is.

Kamasz coaching

A kamasz coaching olyan támogató és fejlesztő folyamat, amely segít Neked az élet kihívásaival való megküzdésben. Lehetőséget teremt arra, hogy a magabiztosabb legyél, és hatékonyan kezeld a változásokat és kihívásokat.

Ha úgy érzed nem tudsz beszélni mással, ingerült, motiválatlan és kiábrándult vagy, gyere el hozzám bátran.

Szülő konzultáció

Minden szülő számára fontos, hogy gyermeke sikeresen fejlődjön és boldog életet éljen. Azonban gyakran felmerülhetnek kérdések és kihívások, amelyekkel egyedül nehéz megbirkózni. Itt jön képbe a szülőkonzultáció, ahol segítek eligazodni a nevelés útvesztőiben.

Légy részese annak a pozitív változásnak, amit együtt elérhetünk gyermeked jövőjéért!

Iskolai coaching

A coaching lényege a megoldásközpontú gondolkodás. A megoldások keresésén van a hangsúly, melyet az egyén önmaga fogalmaz meg. Ez a módszer a szülők, tanárok, iskolás gyerekek hármasa közti együttműködés kialakításával és a felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozásával integrálható az oktatási intézményekbe, a pedagógiai munkába.

 

Life coaching

Az életvezetési tanácsadás, vagy más néven „life coaching” egy hatékony és pozitív szemléletű szolgáltatás, melynek célja az egyéni fejlődés támogatása, az életminőség javítása és a kitűzött célok elérésének segítése. 

A life coaching során együttműködöm veled, hogy segítsek felfedezni és kibontakoztatni saját potenciálodat.

kérdésem van

Ajánlatot kérek

Scroll to Top